Dar Kotlarla Giyilebilecek Ayakkabılar

blog-meryem

Aslına bakılırsa uzun yıllardır kurtarıcı parçalar arasında değil midir, dar kotlar. Evet Jean hayatımıza girdiğinden beri birçok kalıp bulunuyor ama kurtarıcı dar kotlar her zaman bizimle. Peki bu dar kotlarla nasıl tarzlarda ayakkabı giymeliyiz?

 

1. Stiletto
Dar kotların olmasa olmaz tamamlayıcısı hem şık hem zarif gösteren stilettolardır. Hem günlük hem gece bir tişörtle kombinliyebilirsiniz.

1

2. Spor Ayakkabı
Rahat kombinler de vazgeçilmez olan ayakkabılardandır spor ayakkabılar. Farklı trendler de spor ayakkabılarla esnek kumaş bir skinny Jean ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

white_sneakers_1Beyaz-Spor-Ayakkabı-Kombinleri-2

3. Oxford
Maskülen stilin öncülerinden olan oxfordlar dar kotlar için en iyi alternatiflerden.
Kış aylarında da severek tercih edebileceiğiniz bu modeller, salaş kazaklar ya da büyük beden sweatshirtle çok rahat bir şekilde kullanılabilir.

 

minimal-siklik-6--683x1024 4661126a983df1f63fb0e1df198da7c0CRPiCb8WcAEvwyq

4.Kalın Topuklu Botlar
Sonbahar ve kış döneminde eğer çok uzun boylu değilseniz skinny jeanleri düz taban bot ya da uzun çizmelerden ziyade kalın topuklu ya da çorap şeklinde botlarla tamamlamakta fayda var. Aksi halde boyunuzu daha kısa gösterebilir. Bu tip botlar bileğinizi sardığı için skinny jeanlerle çok daha rahat kullanılabilir ve bütünlük sağlayabilir.

 

5 dolgu-topuk-botla-kombin

Bugun inceleme: 1 - Toplam inceleme: 4491
hepsini goster Meryem Korkmaz

TREND ALARMI: METALİK ETKİ

Yeni trendlerden en gözde kesinlikle metalik etkiler. Hem giyim de hem aksesuarlar...
Devamını Oku!