Haftalık Burç Yorumlarınız (21 – 27 Kasım)

BANNER-770-514

burç banner

Koç
Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir. Ancak liderliğinizi bekleyen veya ardınızdan gelmeye hazır kişiler sizi biraz korkutabilir. Yeteneklerinizi zorlamanız gerekebilir. Bazı kişilere yanlışlarını göstermek veya eksiklerinin farkına varmalarını sağlamak için normalde olduğunuzdan daha sinirli hal alabiliriz. Ancak aslında ortam zaten gergin olduğu için bu tür tavırlar tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Sakin ve ilgisiz kalma günleri!

0044137_erb-siyah-cilt-puskullu-bayan-topuklu-bot

Boğa
Bu hafta yapacak bambaşka işleriniz ya da düşünecek çok şeyiniz olabilir. Ağırlığı bu tür olaylar alacaktır. Ancak şüphe veya endişeleri bir kenara bırakabilirseniz, etrafta çok renkli ve keyifli olaylar olduğunu fark edebilirsiniz.Maddi başlıklı ilişkilerinizde sıkıntı yaşanabilir veya bu konularda huzursuz hissedebilirsiniz. Sizi nelerin rahatsız ettiğini netleştirmeli ve gereken adımları atmalısınız. Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

2

İkizler
Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Öncelikle ne istediğinizi belirleyeceksiniz. Amaçlarınıza ulaşmak için, tüm kaynaklarınızı devreye sokmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz. Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir. Dolayısıyla bazı konularda tartışmaların veya gerginliklerin yaşanmaması için, önemli konuları konuşmayı birkaç gün ertelemek daha doğru olacaktır.

3

Yengeç
Uzun zamandır olmasını istediğiniz parlak veya iştah açıcı konuların gerçekleşmesine çok az zaman kalmış gibi duruyor sevgili Yengeçler. Hafta sonu cazip davet, teklif ve öneriler gündemde gelebilir.Ticari konuları veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren başlıklarda sadece olumsuz tarafları değil, olumlu yönleri de görmeye çalışmanız gerekiyor. Bu bakımdan size olumlu gelecek kişilere yakın durmanızda ve problem yaratanlarda birkaç gün için uzaklaşmanız da fayda var.

4

Aslan
Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz. Her şeyin istediğiniz şekilde olmasını arzu etmeniz normal. Ama mantıklı olan bir ölçü olduğunu unutmamanızda fayda var.Hafta sonu itibarıyla altın kapta gelen teklif, öneri ve davetleri reddetmeniz çok zor olabilir. Bazı burçlar için oldukça zor geçebilecek olan hafta sonu size hareket ve umut vaat ediyor.

5

Başak
Tartışmalı ortamlara girmemeniz de ve bazı alanlarda şansınızı zorlamamanızda fayda var. Aslında bazı alanlarda şansınız oldukça açık ve etrafınız sizi seven kişilerle çevrilmiş durumda. Dolayısıyla sadece birkaç gün için kontrol dışına çıkan olayları doğru yönetmeniz gerekiyor o kadar. Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koyarken bu riski bilerek hareket etmenizde fayda var. Ancak neşeli ve olumlu tavırlar sergilemeyi başarabilirseniz, çabalarınızın elbet bir karşılığı olacaktır.

6

Terazi
Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir. Dolayısıyla daha fazla soru sormanız, taleplerinizi dile getirmeniz, ihtiyaçları belirtmeniz ve flu ortamı netleştirmeniz gerekiyor.Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir. Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

7

Akrep
Bu hafta sonu uzun vadeli plan ve programlarınızı uygulamaya koymanızı sağlayacak enerjiyi toplayabilir veya gerekli planları kafanızda oluşturabilirsiniz. Böylece hafta başladığında, hızla işe koyulabilirsiniz. Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilirsiniz. Pişman olacağınız şeyler yapmadan önce, iki üç gün beklemenizde fayda var.

8

Yay
Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir. Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın. Gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Dolayısıyla belli konularda sakin adımlar atmanız veya birkaç gün için geri planda durmanız ve sakinliğinizi korumanız daha doğru olacaktır.

9

Oğlak
Ani hareketlerden ve tepkilerden kaçınmanız gereken günlerdesiniz. Bu hafta sonu beklenmedik gelişmeler veya ani değişiklikler lehinize sonuçlanabilir. Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.Uzun zamandır size sorun yaratan veya rahatsızlık veren olay ve durumları yönetebilecek kabiliyettesiniz. Bugünlerde bu yönlü müdahalelerde bulunmak isteğiniz artabilir.

10

Kova
Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir. Bu hafta sonu, işi kafanızdan atmalı, sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeye bakmalısınız. Başkalarının istek ve ihtiyaçlarını karşılama konusunda doğal yeteneklere sahipsiniz. Ancak bugünlerde yaşanabilecek olaylar “arkadaş, benden buraya kadar!” demenize neden olabilir.

11

Balık
Dün akşamdan beri hafif hafif kendini gösteren gergin durumlar bu hafta da devam edebilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz. Ancak aslında olan biteni daha olumlu görmenizi sağlayacak şeyler de yok değil. Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

12

Bugun inceleme: 1 - Toplam inceleme: 16469
hepsini goster Doğukan

Haftalık Burç Yorumlarınız (28 Kasım – 4 Aralık 2016)

Koç Çevrenizdeki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmelerini sağlamalısınız. Bunu gerçekleştirirseniz istediğiniz alanlarda...
Devamını Oku!