Haftalık Burç Yorumlarınız (28 Kasım – 4 Aralık 2016)

BANNER-770-514

burç banner

Koç
Çevrenizdeki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmelerini sağlamalısınız. Bunu gerçekleştirirseniz istediğiniz alanlarda başarılı olma olasılığınız çok yüksek.Duygusal yaşamınızı ilgilendiren veya maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeden hızla ilerlemenizde fayda var. İlerleme ve büyüme isteğiniz, sizi durdurmaya çalışan kişilerle zıtlaşmanıza sebep olabilir.

kaç

Boğa
Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar. Ancak bu konuda ne yapabileceklerini anlayabilmeleri için onlara karşı daha açık olmalı ve ne yapmaları gerektiğini söylemelisiniz.Bazı planlarınız umduğunuz gibi gitmiyor ya da istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa, bu durumu değiştirmeye yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. İhtiyaçlara bağlı yaşanan değişikliklerin yaratacağı sürprizler sizi bile şaşırtabilir.

boğa

İkizler
Bugünlerde aşk hayatınızla, kariyerinizle veya sosyal yaşamınızla ilgili açıklığa kavuşturmanız gereken konularınız olabilir. Sezgilerinize güvenmeli, düşünce ve duygularınızı bastırmamalısınız.Oldukça cazip ve tamamen yararınıza olan teklif, öneri ya da davetlere hazır olun. Belli konularda duygularınız ve havanız değişiyor. Faydalanmanın tam sırasıdır.

ikizler

Yengeç
Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler şu an için sizin kadar istekli olmasa da, onlara biraz zaman tanıyın ve biraz da açıklayıcı olun. Size yardım etmekten ve destek olmaktan keyif alan tanıdıklara sahipsiniz. Dolayısıyla bu kişilerle bağlantı kurmaktan veya desteklerini almaktan çekinmeniz için hiçbir neden yok. Bu şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

yengeç

Aslan

Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Umalım ki sizi anlamış olsunlar. Şayet anlamadılarsa, bu noktadan sonra ısrarcı olmak yersiz bir gayretten başka bir anlama gelmeyecektir. Amaç ve hedeflerinde kendilerine destek olabileceğinize inandığınız kişileri etkilemek için bir süredir çok çabalıyordunuz sevgili Aslanlar. Hafta sonu, bu çabaların karşılığını görme günüdür. Konu her ne ise, istediğiniz sonuçlar yüzünü güldürmeye başlayacak.

aslan

Başak
Bazı ilişki ya da işbirliklerinizden ne beklediğinizi düşünebilirsiniz. Bu ilişkiyle işbirliklerinizin nereye gittiğini anlamanızı sağlayacak olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Belli konularda hayli büyük ve önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da artan seçeneklerinizle birlikte hızlı bir büyüme kaydedebilirsiniz Kısacası sizin için olumlu günler kapıda.

başak

Terazi
İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz size zaman kaybettiriyor. Bugünlerde başkalarının da üzerine düşeni yapacağını farz edip, biraz da kendi isteklerinize zaman ayırmalısınız.Özel yaşamınızı, evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda güzel gelişmelere açık birkaç günün içerisindesiniz. Bu alanlarda atılması gereken adımlar varsa, tam zamanıdır.

terazi

Akrep
Sizin için en önemli konular neyse, o konularda başarı elde edebilmek için hangi alanlara daha fazla yoğunlaşmanız gerektiğini netleştirmelisiniz. Öte yandan belli anlaşmalardan ne beklediğinizi de bir an evvel bulmanız gerekiyor. Sevgili Akrepler, işler tam da planladığınız gibi ilerliyor. Öte yandan size belirgin bir biçimde hayranlık duyan kişiler var. Bu kişilerle olan ilişkilerinizi güçlendirerek belli riskler alabilir ve yaratıcılık gerektiren konularda fayda sağlayabilirsiniz.

akrep

Yay
Eviniz, aileniz ya da duygusal yaşamınızla ilgili konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak ipuçlarına ulaşabileceğiniz günler. Ancak bu tür ipuçlarına ulaşabilmek için, maceraya atılmaktan korkmamanız gerekiyor.Kendi istek ve ihtiyaçlarınıza zaman ayırmanız ya da kendi çıkarlarınıza öncelik vermeniz, hem işlerinizin verimini artıracak hem de kısa zamanda başarılı sonuçlar elde etmenize yardım olacak. Dolayısıyla başkalarının taleplerini ikinci planda tutabileceğiniz günlerdesiniz.

yay
Oğlak
Yakın çevrenizdeki kişilerin kafa karıştırıcı açıklamaları kimlerin doğruyu söylediğini ya da hangi açıklamanın önemsiz olduğunu anlamanızı zorlaştırabilir. Biraz daha esnek olmalısınız.Önümüzdeki birkaç günü çok iyi değerlendirmelisiniz Sevgili Oğlaklar. Amaçlarınıza ulaşmanız için önemli adımlar atabilir, önemsediğiniz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.
oğlak
Kova
Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor. Daha sonrasında da bu bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.Arkadaşlarınızın ve ailenizin pek çok konuda sizi destekleyeceği ve arkanızda duracağı birkaç günlük süreçtesiniz. Ama bu kişilerin size duydukları sevgiye şaşırıp, bunca desteği ve ilgiyi hak etmediğinizi düşünüyorsunuz. Kendinize haksızlık etmeyin ve bu destekten faydalanın.

kova
Balık
Hangi konularda nasıl ilerleyeceğinizle ilgili kafanızda net fikirleriniz oluşabilir. Ancak karşınızdaki kişileri buna inandırabilmek için ikna yeteneğinizi en güçlü şekilde kullanmanız gerekiyor.Bir süredir ulaşmak istediğiniz amaçlarınıza yönelik bir takım gelişmeler yüzünü gösterdiyse, ciddiye almanızda fayda var. Zira bu kadar elverişli koşulları uzun bir süre bulamayabilirsiniz.

balık

Bugun inceleme: 1 - Toplam inceleme: 40867
hepsini goster Doğukan

Haftalık Burç Yorumlarınız (21 – 27 Kasım)

Koç Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler...
Devamını Oku!