Facebook Beğen, Paylaş, Kazan Yarışmaları, Ödüllü yarışmalar

Untitled-2

1) Katılımcıların, yarışmaya katılabilmesi için https://www.facebook.com/Erbilden sayfasını beğenip, erbilden.com adresine üye olması gerekmektedir.
2) Katılımcılar https://www.facebook.com/Erbilden adresinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt ederler.
3) Yarışma katılım sağlayan ve yarışma görseli paylaşıp, erbilden.com ‘a geçerli bir mail adresi ile üye olan kullanıcılar arasından yapılacak çekilişle 1 kişi çanta kazanacaktır.
4) Yarışma 1 Ağustos 2016 yarışma duyurusu yapıldığında başlayarak, 15 Ağustos 2016 24:00’de sona erecektir. Bu tarih ve saatten sonra gelecek katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
5) 18 yaşından küçük kullanıcılar doğru cevap verseler dahi yarışmayı kazanmış sayılmayacaklardır. Erbilden 18 yaşından küçüklerin, velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan yarışmaya bilgi sunmalarından ya da katılmalarından sorumlu tutulamaz.
6) Haksız rekabeti önlemek amacıyla sahte olduğu tespit edilen hesaplar uyarı yapılmaksızın diskalifiye edilir.
7) Katılımcılar kazanmış oldukları ödüllerinin nakit karşılığını talep edemez, ödülünü değiştiremez, hakkını devredemez veya satamaz
8) Yarışmanın kazananları 17 Ağustos 2016 tarihinde https://www.facebook.com/Erbilden sitesinde açıklanacaktır.
9) Ödül kazanan kullanıcıların iletişim bilgilerini https://www.facebook.com/Erbilden adresinden mesaj ile özel olarak 20 Haziran 2016 saat 12.00’ye kadar göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar bilgilerini ulaştırmayan kullanıcılar, ödül haklarını kaybedecektir.
10) Kazanan kullanıcılarla daha sonra e-mail adresleri veya Erbilden’ bırakmış oldukları telefon numaraları ile iletişime geçilecektir. Verdiği e-mail adresinden veya telefon numarasından 3 kez denenmesine rağmen katılımcıya ulaşılamaması halinde katılımcı, ödül kazanma hakkını kaybedecektir. Kayıtların doğruluğu için Erbilden kayıtları geçerli ve bağlayıcıdır.
11) Kazanılan hediyelerin teslimi yalnızca Türkiye sınırları içerisinde yapılabilecektir. Bu sebeple kullanıcıların verdikleri adreslerin Türkiye sınırları içerisinde olması gerekmektedir. Ödülün teslimatı sırasında oluşabilecek gecikme ve aksaklıklardan Erbilden hiçbir şekilde sorumlu değildir.
12) Erbilden çalışanları, sözleşmeliler, işverenler ve diğer statüde çalışan her türlü elemanlar ile bunların 2. dereceye kadar kan ve sıhri bağı olan akrabaları,aynı evde yaşayan yakınları, bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları,distribütörleri, uygulamanın hazırlanması ile iştigal eden web tasarımcıları,reklamcılar bu kampanyaya katılamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine olası ödüller verilmeyecektir.
13) Erbilden herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir. Yarışmaya ilişkin değişiklikler https://www.facebook.com/Erbilden‘da duyurulacaktır.
14) Yarışmanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım hatalarından, internet servis sağlayıcısı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata ve aksaklıklardan, bilgisayar korsanlığı, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, Erbilden hiçbir şekilde sorumlu değildir.
15) Sistemde oynamalar yaparak, kural dışı ya da hileli yöntemler kullanarak yarışmaya katılan yarışmacıların yarışmadan kaynaklanan tüm hakları iptal edilecektir.
16) Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Bugun inceleme: 1 - Toplam inceleme: 3933
hepsini goster Erbilden

Erkekte güneş koruyucu krem

ERKEK GÜNEŞ KORUYUCU SEÇERKEN Güneş koruyucu krem  alırken en yüksek koruma faktörü...
Devamını Oku!