En Şık Bayan Modellerimiz İndirimde!

2014-ilkbahar-yaz-kadın-elbise-modelleri-25

Kadınlar ince düşünür, planlar programlar ve uygular. Bu düşünceler arasında rutini bozan durumlar ortaya çıksa da, her günün vazgeçilmez soruları vardır yanıtlanması gereken. Ne giysem? Bu pantolonu veya eteği neyle kombin yapsam? Böyle şık ve güzel olur muyum? Bu sorular sonsuza kadar uzar gider istersek. İşte bu sorularla başa çıkmak için, tek parça olmasıyla kolaylık sağlayan ve bütün bir yapı sergileyen elbiselerden edinmek gerekli.

Burada akla şu sorular gelebilir. Tamam, birkaç elbisem olsun, ama nasıl elbiseler almam doğru olur. Hem şık hem zarif hem de göz alıcı olmak için, nasıl elbiseler almalıyım. Bu benim bütçemi aşar mı? Yeni gelen kadın elbiseler o kadar çok çeşitlilik sergiliyor ki, istediğiniz şıklıktaki bir elbiseyi kesenize uygun fiyata bulamama şansınız yok denecek kadar az. Tabi marka takıntınız varsa, o başka. Ama kaliteli ve sağlıklı olduktan sonra, markanın önemi yok diyenlerdenseniz yeni gelen kadın elbiseler tam size göre.

İster günlük yaşamda, ister iş yerinizde isterseniz bir davette giyebileceğiniz elbiseler seçenekler arasında yer alıyor. Ruhunda özgürlüğü hissedenlerin bunu dışa vurma tarzı olan bohem elbiseler, yine gündemde.  Yaz için kullandığınız elbiseyi üzerine kadife, deri, kürk gibi malzemelerden yapılmış aynı tarza uygun bir yelek ya da süveterle birlikte kullanarak kışın giyilebilecek hale getirmek mümkün. Bu sadece bohem tarzdaki elbiseler için geçerli değil tabii ki. Bütün yeni gelen kadın elbiseler bu rahatlığı ve ekonomikliği sunuyor. Gömlek yaka ve bebe yaka elbiseler de tercih edilebilecek seçenekler arasında. Düz renkler yanında ekosenin sıklıkla kullanıldığı bu tarz elbiseler, iş yerinde giymek için gayet uygun. Davet, kokteyl gibi yerlerde kullanılacak elbiseler ise, biraz daha farklı yapıdalar. Hem yaka hem kol boyu olarak pek çok alternatif var. Etek boyları da genelde diz ve diz üstü şeklinde düşünülmüş. Ama tek tük diz altı ve ayak bileğine kadar uzanan derin yırtmaçlı modeller de yok değil. Ayrıca tül, dantel ve taş detaylar bu tarz elbiselerin albenisini arttırarak göz dolduruyor.

siparis-ver

Bugun inceleme: 1 - Toplam inceleme: 2977
hepsini goster Erbilden

Erkekler İçin Ayakkabı Önerileri

Erkekler İçin Ayakkabı Önerileri Ayakkabı, kadının kadar erkeğin de şıklığının önemli bir...
Devamını Oku!