Spor Ayakkabı Bakımı

Bir zamanların “kirli ayakkabı” modası, şimdilerde yerini gıcır gıcır ayakkabı trendine bıraktı. Artık herkesin ayağında gri ayakkabılar değil, renklerin tüm canlılığının ortada olduğu ayakkabıları görüyoruz.

outfit-black-white-crazy-710x1065

En çabuk kirlenen ayakkabılar, malum spor ayakkabılar. Yaz kış demeden herkesin en sık tercih ettiği spor ayakkabıların temizliği, diğer ayakkabılara göre biraz daha fazla dikkat gerektiriyor.

1

Spor ayakkabı temizliğinde herkes tarafından uygulanan bazı yöntemler, ayakkabının formunu kaybetmesine neden olabilir. Örneğin, spor ayakkabınızı çamaşır makinesine koyup yıkıyor olabilirsiniz. Fakat çamaşır makinesinde yıkanan ayakkabılar bir süre sonra eski formunu kaybedecektir. Bu nedenle, kulaktan dolma bilgiler yerine, spor ayakkabılar için üretilmiş özel temizlik malzemelerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

52e4c3fdb67a51534cc98a4ad5737192

Ayakkabı bakım ürünleri serisini, spor ayakkabı temizliğinde tercih edebilirsiniz. Temizleme spreyini kullanarak, ayakkabınızı temizleyebilir, kalıp yardımıyla da ayakkabınızın formunu uzun süre koruyabilirsiniz.

Temizleme spreylerinin kullanımı gayet basit. Spreyi ayakkabınızın yüzeyine sıkıp, beyaz ve temiz bir bezle silmeniz yeterli. Spor ayakkabı temizleme spreyini açık renk ayakkabılar ile deri ve kumaş cinsi ayakkabılarda kullanabilirsiniz.

Bugun inceleme: 1 - Toplam inceleme: 4930
hepsini goster Erbilden

Kahverengi Pantolon Üzerine Mavi Gömlek – Tişört Kombini

Kahverengi pantolon üstüne mavi renk en yakıştırdığım üçlüden sadece biri. İş hayatında...
Devamını Oku!